SINDS – 1942

IJspaleis, aangenaam!


Het klinkt misschien tegenstrijdig voor een IJspaleis, maar we zijn een warm familiebedrijf. Zorg en aandacht vinden we belangrijk en dat proef je in ons heerlijke roomijs. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daar zijn we groot mee geworden. Klanten vertrouwen erop, net als op onze creativiteit.

Elke dag zijn we bezig met innoveren en onze vernieuwende en gevarieerde ijscreaties maken het verschil op de ijsmarkt. Of het nou gaat om onze eigen merken Patissier, Boerderijs en SprimFruits of om onze private labels.

WETEN WAT ER SPEELT IN DE MARKT

De trends van morgen


We volgen de laatste ijstrends en creëren nieuwe. We weten wat er speelt in de markt en springen daar creatief op in. Zo zetten we met Boerderijs in op de trend biologisch en met SprimFruits fruitijs op gezond en natuurlijk. Maar welke trend we ook volgen of creëren, het belangrijkste blijft lekker ijs maken.

We volgen trouwens niet alleen de trends op ijsgebied, maar lopen ook voorop als het gaat om duurzaamheid. We hebben oog voor de wereld, de mensen en de dieren om ons heen en zijn zowel nationaal als internationaal erkend als duurzaam bedrijf.

SUCCESVOLLE IJSPRODUCENT

Sterk in Europa


Door de jaren heen zijn we van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een succesvolle en gewaardeerde Europese ijsproducent. En daar zijn we trots op! We streven er elke dag naar om onze sterke positie op de ijsmarkt te blijven waarmaken. Hoe we dat doen? Door in de eerste plaats lekker en goed ijs te maken!

Onze klanten weten dat ze daarop kunnen vertrouwen. Maar dat is niet het enige. Als klant heb je bij ons keuze uit een uitgebreid en vernieuwend assortiment en ben je verzekerd van een professionele aanpak en snelle service door onze flexibele productiecapaciteit.