AL 5 GENERATIES

Passie voor ijs!


Al 5 generaties lang zijn we een familiebedrijf. Rond 1919 ontdekte een van de voorvaderen van de familie Gijzen de wonderen van het ijs maken. Zijn passie voor ijs is overgedragen van generatie op generatie, met als resultaat het IJspaleis dat wij nu zijn.

Elke dag zijn we bezig met innoveren en onze vernieuwende en gevarieerde ijscreaties maken het verschil op de ijsmarkt. Of het nou gaat om onze eigen merken Patissier, Boerderijs en SprimFruits of om onze private labels.

IJS MAKEN IN DE VOORKAMER

Het ontstaan van IJspaleis


In 1942 ging de familie Gijzen het ijs dat zij maakten voor het eerst verkopen. Dat deden ze in een knusse ijssalon in de voorkamer van hun woonhuis. Later verkochten ze hun ijs huis aan huis met een ouderwetse bakfiets en in een cafetaria dat hierdoor zeer geliefd werd bij ijsliefhebbers. Het succes van de familie Gijzen ging niet onopgemerkt voorbij en de ijsdroom werd uitgebouwd tot een waar IJspaleis.

In 1970 ging de familie een stapje verder en verdiepte zich in diepvriesproducten. Naast hun beroemde ijs gingen ze bitterballen en frikandellen verkopen. Al snel werd duidelijk dat daar markt voor was en het project groeide uit tot de Vriesverse Thuisservice die met eigen wagens van deur tot deur ging om de lekkerste diepvriesspecialiteiten aan huis te leveren.

SUCCESVOLLE IJSPRODUCENT

IJs zal altijd ijs blijven

In 2015 besloten we de Vriesverse Thuisservice te verkopen om ons volledig te focussen op het product waar het allemaal mee begon: consumentenijs van hoge kwaliteit. En dat doen we vandaag de dag nog steeds, want voor lekker ijs lopen wij als familie nog elke dag warm!