Ontdek onze eigen merken


Naast onze eindeloze mogelijkheden in private label ijs, zijn wij als IJspaleis ook bijzonder trots op onze eigen merken. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment van Patissier, Boerderijs en SprimFruits.

Verrassende roomijscreaties

Patissier


Patissier staat voor genieten! We zijn supertrots op dit merk. Patissier heeft heerlijk roomijs in verschillende vormen en smaken. Van klassieke succesformules tot verrassende nieuwe roomijscreaties.

Biologisch ijs

Boerderijs


Met Boerderijs zetten we sterk in op duurzaamheid. Qua ingrediënten en productie houden we rekening met milieu en dier. Boerderijs maakt het beste biologische ijs van het land en dat kun jij zelf proeven.

Elke dag streven wij ernaar om met de allerbeste ingrediënten de allerlekkerste ijsjes te maken voor consumenten. Wij weten precies van welke kleine zuivelboerderij de melk afkomstig is en dat geldt ook voor het fruit dat wij in ons ijs verwerken.

Natuurlijk fruitijs

Sprimfruits


Ook voor fruitijsliefhebbers hebben we een uniek merk. SprimFruits maakt ijs zoals het hoort: van vers fruit, zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen.

De ijsjes van SprimFruits zijn niet alleen lekker, ze passen perfect bij een gezonde en veganistische lifestyle!