Direct bestellen:

Kant en klaar

Kant en klaar

Kant en klaar maaltijden van IJspaleis passen in een verantwoorde levensstijl. Maaltijden zijn vriesvers, gezond en zeer goed van smaak. Daarnaast bieden de maaltijden een prima en snel alternatief, als u weinig tijd heeft om te koken. Waar u normaal wellicht naar een ongezond alternatief zou grijpen, heeft u nu een heerlijke vriesverse maaltijd in de vriezer staan die binnen enkele minuten op tafel staat.

Alle maaltijden van IJspaleis zijn voorzien van ruime porties groente, een aardappelproduct en een goed stuk vlees, kip of vis. U vindt in ons assortiment diverse oer-Hollandse vriesverse maaltijden, maar ook een ruime selectie wereldgerechten. Bent u vegetariër of heeft u liever geen gluten in uw maaltijden? Ook dan kunt u bij IJspaleis prima terecht. Vegetarische en glutenvrije maaltijden zijn in ons assortiment terug te vinden.

Naast heel erg lekker, zijn de vriesverse maaltijden van IJspaleis ook erg gemakkelijk. Stop ze in de vriezer, warm op in oven of magnetron en u heeft altijd een gezonde maaltijd achter de hand die in een mum van tijd op tafel staat. Bestel deze kant en klare maaltijden online en wij brengen de diepvriesmaaltijden gratis bij u thuis.

Aantal weergegeven:
Sorteren op: